TRASTORNS SEXUALS

TRASTORNS SEXUALS

Pot ser que esdevingui de per vida, o que sigui provocat o generalitzat per factors psicològics externs.

Podem trobar dos grups els quals es basen a partir d’un sorgiment diferent d’aquest trastorn:

  • Parafílies:

Es caracteritza pel desig sexual sobre objectes o diverses situacions les quals porten a la persona a una necessitat extrema d’obtenir un plaer.

Pederàstia:

Consisteix en excitar-se, bé amb fantasies o visualment i amb el contacte, amb persones infantils (nens i nenes).

Travestisme:

Consisteix en el gust que es té al portar, vestir o utilitzar peces de roba o fer coses propies del sexe copntrari. Cal a dir que això passa tan en homes com en dones.

  • Disfuncions sexuals:

Són aquelles les quals afecten al comportament canviant, variant i excitant continu del propi cos i sobretot en la zona genital, tan masculina com femenina, que es veu afectada per diferents fantasies, desitjos, dolors o pel mateix orgasme.

Podem trobar una disfunció a l’hora de la resposta amb la parella.

Els humans a la vida busquem la plena felicitat en tot allò que ens rodeja i que tenim, així que en l’àmbit sexual també es busca allò satisfactori que fa que s’arribi a una felicitat adquirida. Però en molts casos hi ha diverses etapes o èpoques en les quals hom no passa bons moments amb la seva parella o les seves relacions a causa de l’estrès, la família, les preocupacions, els diversos problemes o degut a que realment existeix una disfunció sexual la qual no permet que aquella persona pugui arribar a trobar el plaer ni la felicitat. Llavors, segons en quin cas, es pot trobar una solució en el pas del temps, però si es tracta d’una disfunció sexual, si no hi ha cap tractament no podrà desaparèixer. I heus ací, el gran dubte: com es pot saber si realment existeix una disfunció sexual o és simplement un període insatisfactori? A part de la possible resposta a través de tractaments o ajudes/ consells d’especialistes, si una persona no hi posa ganes ni està contenta amb ella mateixa, o té relacions molt sovint els quals es fan comunes i estables a la vida, llavors això mateix pot fer que no hi hagi aquest punt final que es busca i que es tracti d’un simple fet d’un mateix a l’hora d’estar amb un mateix o de la seva pròpia autoestima o bé, de factors externs.

Precocitat

Els homes recorren més a tenir trastorns d’erecció i d’ejaculació precòs.

En aquest cas, l’home no es pot contenir en l’ejaculació.

Anorganisme

Les dones es veuen més afectades en nivells reduïts del desig i dificultats per arribar a l’orgasme.

És l’abscència o retard de l’orgasme després d’una fase d’excitació sexual normal, d’acord a la capacitat corresponent amb l’edat, experiència sexual i estimulació rebuda.

Ivana Salicrú Ruiz

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s