La metgessa que va matar tres persones en la Jiménez Díaz pateix esquizofrenia paranoide

El País

En aquesta notícia explica com la metgessa Noelia de Mingo va matar a tres persones a la Fundació Jiménez Díaz situada a Madrid i també va ferir cinc persones més. Els representants dels difunts van sol·licitar un informe sobre la doctora De Mingo i els resultat va ser que aquesta dona patia una malaltia mental, la esquizofrènia de tipus paranoide.

L’informe va ser realitzat per unes psicòlogues a la clínica medicoforense de Madrid. Noelia presentava un conjunt de deliris que decrivien una conspiració elaborada per ella mateixa i la estructura d’aquest deliri anava desenvolupant-se més i més. Això la va fer que es comportés d’una manera agressiva i violenta amb al·lucinacions auditives i visuals.

La doctora va declarar que es prenia uns medicaments perquè els seus pares la van portar a un psicòleg. Deia que es sentia vigilada pels seus companys d’ofici i que aquest homicidi la va planejar dos mesos abans.

http://www.elpais.com/articulo/madrid/medica/mato/personas/Jimenez/Diaz/padece/esquizofrenia/paranoide/elpepiespmad/20030611elpmad_9/Tes

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s